Ce inseamna cand visezi cacat? [17 semnificatii]

ce inseamna cand visezi cacat

Ce inseamna cand visezi cacat? Sensul visului din spatele caca în toaletă echivalează cu recunoștință. Este un memento pentru tine să fii recunoscător, chiar și pentru cele mai simple lucruri. Este un fel de vis bun pentru că îți spune că totul în viața ta treaz este la locul său și asta îți va oferi pace.

Interpretare vise cu excremente?

Unii oameni cred că visele sunt un amestec aleatoriu de imagini amestecate pe care le-ați văzut în timpul zilei.

Această teorie spune că visele nu au o semnificație specială – este doar mintea ta să sorteze și să catalogeze evenimentele recente.

Și poate ați auzit că lichidul spinal vă spală creierul în fiecare noapte, iar visele sunt versiunea vizuală a acelei curățări mentale. Deci, ce înseamnă cu adevărat visele de caca?

Ce inseamna cand visezi cacat?

Excrementele din vis nu au nici o legatura cu cele din realitate. Materiile fecale sunt interpretate pozitiv, fiind ingrasaminte agricole care stimuleaza cresterea.

In mute cazuri, excrementele din vis prevestesc un castig de bani sau talmacirea caracterului.

Eliminarea excrementelor indica generozitate sau simtul ordinii, iar constiparea reprezinta zgarcenie, pedanterie, dorinta de dominare, dar si teama de o pierdere, eventul o pierdere de bani.

Unii psihanalisti au interpretat eliminarea excrementelor ca fiind simbolul castrarii. Freud afirma ca in cazul in care copii viseaza excremente, inseamna ca acestia au suferit o pierdere. Acest lucru se petrece mai ales din cauza educatiei exagerate a copilului mic, aceasta fiind una dintre radacinile nevrozelor de mai tarziu si a problemelor sexuale.

Psihoterapeutii moderni au o parere asemanatoare considerand lipsa dragostei la varsta adulta ca fiind cauzata de o educatie exigenta (vezi fecale, golirea intestinului, toaleta).

Ce înseamnă când visezi caca?

Visele despre pipi fac uneori parte din sistemul de avertizare timpurie al corpului tău. Ei vă pot îndemna să „întrerupeți” visul și să vă grăbiți la toaletă înainte de a uda patul. Dacă ții un ochi închis, s-ar putea să te întorci în pat fără a-ți întrerupe somnul sau a te trezi.

1. Visele cu caca pot avea un element similar, mai ales dacă ai mâncat ceva urât, ai o infecție intestinală, ești în mijlocul menstruației sau iei laxative naturale (pawpaw, dovleac etc). Sau poate vi s-au prescris medicamente care au ca efect frecvent caca.

Caca în public poate fi jenant. Acest lucru poate varia de la o scurgere în pantaloni pana la un incident în care te-ai ghemuit într-un loc aparent adăpostit, apoi după ce ai închis fermoarul, îți dai seama că cineva te urmărea.

2. Visele despre caca în public sunt similare cu visele despre nuditatea publică neintenționată. Ele sugerează că te simți vulnerabil și conștient de tine în legătură cu un anumit domeniu al vieții tale. Locația excrementelor publice în visul tău poate fi un indiciu despre sursa anxietății tale.

Mulți dintre noi suntem neliniștiți să folosim băile comune. Poate ești la birou sau la un eveniment. În timp ce te afli la WC, pe cale să-ți faci treaba, intră altcineva. Le auzi vocea sau le observi parfumul și, dintr-o dată, ești prea încordat și prea conștient pentru a termina.

Aceasta se numește parcopresis aka intestin timid. Se întâmplă adesea în viața ta de veghe, dar ce înseamnă dacă se întâmplă într-un vis?

Da! Ghizii voștri spirituali vă avertizează să nu vă comparați în mod constant cu ceilalți (și să nu vă comparați!). Încearcă în schimb recunoştinţă şi afirmaţii.

3. Chiar dacă nu crezi în îngerii păzitori și ajutoarele superioare, visele tale pot comunica. Ele pot dezvălui cum te vezi pe tine însuți și ce gândești cu adevărat despre cei din jurul tău. Visele vă pot expune temerile secrete, dorințele necunoscute și cele mai profunde ambiții.

Visele repetitive sunt deosebit de emoționante și poți să ai mai multe diferite care exprimă aceeași temă. Așadar, ce înseamnă când visezi caca care se revarsă în toaletă? Înseamnă că aveți toxine interioare de eliminat. Aceasta ar putea fi o energie proastă sau relații drenante.

4. Un alt vis care implica excremente este atunci când viziunile tale de noapte implică constipație. Acest lucru înseamnă de obicei că te simți blocat și dezamăgit. Ar putea fi rezultatul excesului de toxine eterice, așa cum am menționat mai sus. Visul ar putea reprezenta și saboți creativi. Este posibil să aveți blocarea sau neliniștea scriitorului.

Visul nu este întotdeauna despre tipuri artistice. Ar putea indica că ești susținut din punct de vedere emoțional și că trebuie să exprimi anumite sentimente pe care le-ai ascuns sau adunat. Acestea ar putea fi sentimente pe care le-ați suprimat sau reprimat, așa că este posibil să nu știți nici măcar că sunt acolo! Rugați-vă pentru revelație.

5. Visele despre băi, dușuri, căzi și toalete indică adesea nevoia de curățare spirituală. Aceste vise sugerează că există ceva inutil în viața ta pe care ajutoarele tale superioare ar dori să-l elimine și să-l distrugă. Și dacă visezi să mănânci ceva mai întâi?

Punerea alimentelor în gură (într-un vis) ar putea reprezenta energia trimisă în calea ta, fie că este pozitivă sau negativă. Dacă visul te-a trimis la baie după aceea, ar putea însemna că cineva ți-a trimis un atac spiritual. Făcând caca, l-ai respins, așa că ești protejat.

6. S-ar putea să visezi că cureți excremente / căcat. Aceasta ar putea fi schimbarea scutecului bebelușului (sau al bunicului). Sau curățarea toaletei la birou sau în dormitorul unei persoane dragi. Sau gestionând cutia de gunoi a pisicii, a gerbilului sau a găinilor. Sau să pună în pungă excrementele câinelui tău în timpul plimbării zilnice.

Toate acestea sunt activități neplăcute, dar le faci pentru că îți pasă de copilul tău, părintele sau animalul tău de companie. Sunt acte de dragoste. Deci, într-un vis, ele înseamnă o recompensă pentru munca grea și sârguința ta. Înseamnă că s-ar putea să primești în curând un câștig financiar, poate chiar o promovare!

7. Căcatul este ceva cu care trebuie să ne confruntăm cu toții. Și dacă ești sănătos și iei o dietă plină de fibre, ar trebui să faci scaun cel puțin o dată pe zi, deși unii oameni fac doar caca la fiecare două sau trei zile. Acest lucru este adevărat, deși multe culturi au mituri conform cărora oamenii drăguți nu fac caca.

Dar ce înseamnă când visezi caca de animale întinsă în jurul biroului sau al casei? Sugerează sabotaj. Cineva sau ceva interferează cu progresul tău profesional. Aceasta ar putea fi o politică mică de birou sau un manager răutăcios care se simte amenințat de abilitățile tale.

8. Visele despre caca pot fi un semn de putere interioară, suflete fortificate și asistență spirituală!

Deși toți trebuie să facem nevoile, nu este neapărat un proces plăcut. Adesea vine cu un miros urât. Și nimănui nu-i place să curețe toaletele, chiar dacă este propria noastră mizerie!

Visul înseamnă că ceva greu, supărător și potențial dezgustător este pe drum. Nu este ceva cu care doriți să vă ocupați, dar este un proces obligatoriu. Acest vis de caca te avertizează cu privire la sarcina care vine, dar te asigură că te poți descurca. Îngerii tăi vor ajuta.

9. Știați că în multe culturi indigene, caca de păsări este văzută ca un semn de noroc? Așadar, dacă visezi că guano (caca de pasăre) aterizează pe corpul tău sau pe mașina ta, îngerii tăi păzitori ar putea promite un val de noroc. Acest mesaj poate lua o altă viziune.

În loc de rachete cu caca de sus, s-ar putea să visezi caca atacând de jos. Acesta ar putea fi un vis despre un animal de companie care vă face caca în picioare sau în pantofi. S-ar putea chiar să visezi că ai călcat în caca pe stradă. Toate aceste vise sunt vestigii de noroc, așa că bucurați-vă de el!

10. Potrivit multor interpreți de vise, principalul mesaj care vine din visele caca este financiar. Dar semnificația este adesea contra-intuitivă. De exemplu, am menționat că a visa că te murdărești cu fecale înseamnă că banii sunt pe drum, așa că cumpără un bilet de loterie!

Dar dacă visezi că ștergi excrementele de pe covor, sau le speli de pe haine sau le răzuiești de pe mașină, înseamnă că banii sunt pe cale să iasă din viața ta. S-ar putea să-l primești pe neașteptate, dar îți va zbura din buzunare la fel de repede. Așteptați-vă să apară în curând o cheltuială sau o factură mare.

11. Să presupunem că visul este puțin diferit. Ar putea fi – de exemplu – un vis despre un stomac care deranjat. Acesta ar putea fi un vis în care ai ajuns să fii atașat de toaletă, dar nu ești sigur ce masă te-a încurcat. Sau ai putea visa la burtica suferindă a altcuiva.

Diareea (explozivă) sugerează o hemoragie de bani. O cheltuială neașteptată te va forța să scoți banii. Dacă mai multe persoane sunt în vis, poate însemna că cheltuiala va fi comună și va trebui să plătiți cu toții împreună. Acesta ar putea fi un proces sau un eșec de investiții.

12. În mod curios, cei mai mulți dintre noi presupunem că atunci când visăm căcat, înseamnă că suntem pe cale să ne îmbolnăvim. Deci, dacă visezi că tu sau altcineva mănâncă excremente, acesta este un indicator al unei infecții sau boli.

Visul poate fi ușor variat. S-ar putea să visezi că ai rahat în gură, dar visul nu a arătat că îl mănânci. În acest context, visul implică că ai primit bogăție prin mijloace fără scrupule. Poate ai luat mită, ai deturnat fonduri de birou.

13. Am auzit de maimuțe (și chiar de copii mici) care aruncă caca în mijlocul unei crize de furie. Presupunem că acesta este un comportament răuvoitor, dar adesea înseamnă că copilul sau animalul este anxioasă și supărată. Au aruncat deja jucării și singurul lucru suficient de aproape (și de ușor) pentru a arunca este caca.

Dar dacă visezi că îți sunt aruncate fecale într-un vis, sugerează că cineva este amenințat de succesul tău și încearcă să te tragă în jos. S-ar putea să răspândească zvonuri sau să vorbească gunoaie despre tine. Visul ar putea însemna, de asemenea, că cineva încearcă să profite de tine.

14. Dar dacă visezi caca în propriul tău pat comun?

Dacă ai avut grijă de un copil, de un senior sau de un invalid, s-ar putea să te trezești deseori curățăndu-le cearșafurile murdare. Și paturile pline cu caca ți-ar putea invada în mod regulat visele pe măsură ce devii din ce în ce mai frustrat.

Acesta ar putea fi un avertisment din partea ajutorilor tăi superiori că partenerul tău nu este bun. Visul poate fi deosebit de emoționant dacă patul de caca este unul pe care îl împărtășești cu partenerul tău. Sau dacă iubitul tău este încă în pat în timpul visului. Ei fac ceva cu banii tăi!

15. Eliberare fizică și eliberarea psihologică.

Când ești la toaletă, adesea îți distragi atenția cu ziare, reviste, informații despre pachetele de produse sau, mai recent, cu smartphone-ul tău. Dar dacă acordați atenție, putem observa eliberarea fizică și eliberarea psihologică pe care o simțiți după un Număr Doi solid.

În acest sens, visând la un ciclu tipic de toaletă (caca, ștergere, spălare, pulverizare) sugerează că psihicul tău a fost tulburat. Dar emoțiile negative părăsesc acum sistemul tău. Le-ați îmbuteliat, dar acum curg și le puteți spăla în siguranță.

16. Dramă emoțională.

A face caca la o petrecere poate fi un coșmar social. În primul rând, trebuie să găsești baia fără să te pierzi sau să fii acuzat de spionaj atunci când ajungi într-o zonă restrânsă a casei. Atunci probabil veți găsi o coadă lungă și toalete murdare și suprautilizate.

Dacă ai fost în baia cuiva și ai fost forțat să faci față mișcărilor intestinale care nu se înroșează, știi teroarea pe care o provoacă. Dar ce înseamnă dacă asta se întâmplă într-un vis? Ar putea însemna că te lupți cu emoții încăpățânate care trebuie abordate.

17. Timpul pentru înțelepciune monetară.

Chiar dacă îți plac evenimentele live și festivalurile în aer liber, nu poți să nu uraști toaletele. Sunt concepute ca o comoditate esențială, dar sunt adesea locul traumei și generează ani de zile de povești toride. Deci, ce înseamnă când visezi la aceste setări?

Dacă te vezi ghemuit într-un colț și luând în lună mulțimile, s-ar putea să fii prea ostentativ cu banii tăi. Trebuie să-l atenuezi. Dacă visezi să fii constipat la olita, înseamnă că ești destul de zgârcit. Încearcă să fii mai generos cu banii tăi.


Concluzii – Interpretare vise cu excremente

Se poate observa că fiecare vis variază în funcție de tipul sau de sursa de căcat. Pentru a vă da o idee, a visa la fecale de animale nu este același lucru cu a visa la fecale umane, iar dacă este vorba de fecale umane, va depinde dacă este vorba de un adult, un copil sau un bebeluș. Fiecare detaliu influențează interpretarea acestui vis.

Ce înseamnă dacă visezi că ai rahat pe mâini?

Un vis cu rahat pe mâini prevestește o stimă de sine scăzută la locul de muncă. Consideri că viața ta profesională se află într-o stagnare vizibilă și foarte puține lucruri sunt pozitive pentru tine.

Ai visat rahat de animal?

În general, visele cu rahat de animal aduc noroc. Semnificația sa invită la asocierea oamenilor, a întreprinderilor mici și a altor grupuri de lucru, pentru a se asocia puternic ca o echipă.

Să visezi caca poate avea mai multe semnificații. Deși majoritatea sunt pozitive, în unele cazuri pot însemna boală, teamă, pierderea partenerului sau a liniștii sufletești.

Înțelegerea acestui lucru face parte din procesul de schimbare a vieții tale și de înțelegere a circumstanțelor care te înconjoară ca persoană.

Cu alte cuvinte, s-ar putea ca mediul în care vă aflați să fie cel care încearcă să vă înfrângă obiectivele.