Alegeri locale 2024: Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, a susținut prima ședință în noul sediu PNL Popești-Leordeni

Alegeri locale 2024 - PNL Popești-Leordeni

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a participat la prima întâlnire a echipei PNL Popești-Leordeni desfășurată în noul său sediu.

Această inițiativă a avut loc ca parte a pregătirilor pentru campania electorală ce vizează atât alegerile europarlamentare, cât și pentru alegeri locale 2024.

În cadrul întâlnirii, s-a pus accent pe discuții privind atât actualitatea, cât și perspectivele viitoare. Hubert Thuma a evidențiat importanța colaborării pentru a atinge obiectivele propuse, subliniind unitatea și solidaritatea echipei din Popești-Leordeni.

Un punct important al viziunii lor îl constituie dezvoltarea infrastructurii rutiere moderne, îmbunătățirea calității aerului, accesul la servicii medicale de înaltă calitate și modernizarea instituțiilor de învățământ, inclusiv a școlilor și grădinițelor.

La întâlnire au participat numeroși membri importanți ai PNL, printre care primarul în funcție, Petre Iacob, prim-vicepreședintele PNL Ilfov, Ștefan Rădulescu, prim-vicepreședintele Irinel Ionel Scriosteanu, secretarul general George Ene, precum și președintele PNL Popești-Leordeni, George Adrian Stefanescu, alături de alți colegi liberali.

Hubert Thuma și-a exprimat încrederea în echipa PNL Popești-Leordeni și le-a urat succes și perseverență.

Aceste informații au fost transmise de către Hubert Thuma pe pagina sa de Facebook, evidențiind angajamentul său față de comunitate și implicarea în proiectele locale.

Prin această prezență activă în cadrul echipei PNL Popești-Leordeni, se întărește mesajul colaborării și determinării pentru a aduce schimbările necesare și pentru a îmbunătăți viața oamenilor din Ilfov.