Ilfov: Hubert Thuma își exprimă sprijinul pentru primarii din Jilava și Dragomirești Vale

Alegeri locale 2024 - Gheorghe Socol Dragomirești Vale - Petre Ilie oraș Jilava

În contextul pregătirilor pentru alegerile locale 2024 din Ilfov, președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a efectuat o vizită de lucru în comunele Jilava și Dragomirești-Vale.

Această vizită face parte dintr-o serie de demersuri menite să susțină primarii în funcție pentru un nou mandat, subliniind realizările și proiectele în curs de desfășurare.

În Jilava, actualul Președinte al Consiliului Județean Ilfov a discutat despre progresele în infrastructura locală și a evidențiat importanța continuării dezvoltării comunei, în timp ce în Dragomirești-Vale, accentul a fost pus pe îmbunătățirea serviciilor publice și pe proiectele care vizează creșterea calității vieții locuitorilor.

Aceste vizite subliniază angajamentul administrației județene de a sprijini comunitățile locale și de a promova o guvernare transparentă și responsabilă, în beneficiul tuturor cetățenilor din Ilfov.

Cu alegerile locale apropiindu-se, susținerea acordată de Hubert Thuma primarilor în exercițiu reflectă o strategie de consolidare a pozițiilor actuale și de asigurare a continuității proiectelor de dezvoltare la nivel local.

Este de așteptat ca această susținere să joace un rol crucial în campania electorală, oferind o bază solidă pentru candidații care doresc să continue munca începută în mandatul anterior și să contribuie la progresul și prosperitatea localităților din Ilfov.