Preşedintele PNL Sector 3, Andrei Baciu: 10 șefi de state și de guvern, peste 650 de jurnaliști din peste 40 de țări sunt în București

Preşedintele PNL Sector 3, Andrei Baciu - 10 șefi de state și de guvern, peste 650 de jurnaliști din peste 40 de țări sunt în București

Preşedintele PNL Sector 3, Andrei Baciu a transmis că 10 șefi de state și de guvern și peste 650 de jurnaliști din peste 40 de țări sunt în București la Congresul Partidului Popular European.

”Săptămâna asta România găzduiește cel mai important eveniment politic european al anului, Congresul Partidului Popular European. Europarlamentari și lideri marcanți, inclusiv președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, vor fi la București zilele acestea, pentru a da un semnal puternic: România contează în Europa, iar noi, românii putem conta pe partenerii noștri europeni.

Aici, la noi în România, Ursula von der Leyen va fi votată drept candidat al Partidului Popular European pentru funcția de președintă a Comisiei Europene și pentru următorii 5 ani.

Temele importante și relevante pentru România, de la oportunitățile europene de dezvoltare ale zonelor rurale din România, la protejarea consumatorilor români și până la combaterea extremismului vor fi analizate și dezbătute în aceste zile, la București.

Să nu uităm că, alături de popularii europeni, am obținut pentru România 29,2 miliarde de euro prin PNRR. Sunt bani care dezvoltă România și la finalul zilei asta este ceea ce contează.

Poate ne e mai ușor să observăm lucrurile care nu merg în România, însă totuși, România poate să aibă o voce importantă la nivel european și regional. Trebuie doar să credem în asta.”, a declarat liberalul Andrei Baciu.

Sursă: Facebook Andrei Baciu