Sandale cu toc metalic – Pantofi pentru a face impresie

Sandale cu toc metalic - Pantofi pentru a face impresie

Sandalele argintii sau aurii cu toc nu pot fi numite o tendință doar a unui sezon, deoarece culorile în sine, puțin probabil să-și piardă relevanța în timp.

Sandalele argintii și aurii au existat în toate timpurile, iar ceea ce a făcut diferența a fost doar tocul sau forma pantofului.

Potrivit opiniei unanime a stiliștilor, nuanțele metalice, care amintesc de suprarealism și distanțele cosmice, adaugă imaginii rafinament și eleganță și sunt potrivite pentru toate ocaziile.

Dacă aspectul este asamblat corect, vei face impresie și vei arăta irezistibilă, indiferent dacă porți pantaloni scurți sau o rochie de seară sofisticată.

Sandale argintii cu toc metalic feminine și elegante

În ciuda varietății de stiluri la modă, tendința cheie a sandalelor din ultimii ani sunt sandalele argintii cu tocuri, care te arată cel mai clar și expresiv.

Desigur, poți alege un model futurist, dar cele mai multe femei gravitează către opțiuni dovedite – stiletto și tocuri groase.

Sandalele cu toc metalic arată feminine și elegante, iar frumusețea lor este greu de contestat. Indiferent dacă tocul este înalt și subțire sau înalt și gros, poate adăuga ușurință imaginii, subliniind picioarele zvelte și adăugând expresivitate imaginii.

Pentru a crea un look de zi cu zi, stiliștii recomandă să alegi sandale argintii cu toc gros și tălpi înalte, pentru a face o impresie incredibil de cool și la modă. De exemplu, poți alege sandale argintii cu toc de la CCC.

Există o gama largă de sandale argintii și aurii cu toc metalic. Poți cumpăra produsele din magazin sau online.

Pentru o petrecere sau o întâlnire romantică alege sandale argintii cu toc subțire, pentru a crea un aspect luminos si expresiv. 

Sandale aurii cu toc metalic – Accent strălucitor aspectului

sandale aurii cu toc - magazin online CCC

Un look la modă care include sandale aurii trebuie să fie discret, îngrijit și feminin. Avantajul acestor sandale atrăgătoare este că poți asorta cu ușurință hainele.

Cu toate acestea, pentru ca auriul să nu devină prea strălucitor, trebuie să urmezi regula de bază – auriul și argintul nu tolerează concurența.

De exemplu, un duet format dintr-o rochie de catifea stacojie și sandale aurii nu va fi cea mai de succes opțiune, deoarece atât textura catifelei, cât și culoarea aurie a sandalelor sunt autosuficiente, fiecare în felul său.

Dar dacă vei alege o rochie de mătase într-un roz pal sau o rochie de mătase neagră vei face o impresie excelentă, blândă și feminină.

Sandale aurii cu toc metalic, lux și strălucirea soarelui

Majoritatea fashionistelor asociază culoarea aurie cu luxul. Cu strălucirea sa, atrage atenția celorlalți și arată elegant.

Tendința actuală, populară la spectacolele creatorilor de modă celebri, este tocul metalic, care se distinge prin strălucirea și atractivitatea deosebită. 

Pe lângă faptul că oferă un accent strălucitor aspectului tău și atrage atenția celorlalți, sandalele aurii cu toc sunt și asemănătoare cu nuanța pielii, prelungind vizual picioarele.

Dacă vei pune sandale aurii cu toc pe picioarele bronzate, cu siguranță nu vei rămâne fără atenția bărbaților.

Sandalele aurii creează o imagine impresionantă la orice eveniment și pot fi combinate cu aproape orice ținută.

Auriul este un simbol al bogăției, luxului și strălucirii soarelui. De asemenea, este asociat cu înțelepciunea, frumusețea și experiența.

Dacă vorbim despre Egipt, în acea țară a fost asociat cu zeul soarelui Ra, iar în Indonezia, auriul este considerat un simbol al iluminării și al înțelepciunii.

Sandalele aurii cu toc sunt potrivite pentru evenimentele de seară, dar designerii demonstrează o combinație armonioasă cu hainele de zi cu zi.