Știri pe surse: Bărbat bătut și sechestrat în Chiajna

Știri pe surse - Bărbat bătut și sechestrat în Chiajna

O scenă de violență șocantă a avut loc recent în localitatea Chiajna, unde doi bărbați au fost implicați într-un atac mafiot asupra unui tânăr de 21 de ani.

Liderul clanului Iordan și un alt interlop au sechestrat, bătut și abandonat aproape în comă tânărul, care a fost victima acestui incident îngrozitor.

Potrivit rapoartelor poliției din județul Ilfov, cei doi agresori, cu vârste de 41 și 30 de ani, au pus la cale cu atenție și premeditare acest atac violent.

Victima, în vârstă de 21 de ani, a fost supusă la un chin brutal, fiind bătută cu pumnii, picioarele și chiar cu o bâtă.

Surse din cadrul anchetei au indicat că acest act barbar a avut loc ca urmare a unei presupuse datorii de peste 40.000 de euro pe care victima o avea față de agresori.

După ce l-au lăsat aproape în comă, cei doi agresori au sustras două telefoane mobile și cheia mașinii personale a tânărului.

În urma intervenției poliției, aceștia au fost reținuți și sunt acuzați de mai multe infracțiuni, printre care lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și tâlhărie calificată.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de doi bărbați. Sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și tâlhărie calificată.

Anne-Marie Ciolcă – IPJ Ilfov

Unul dintre cei implicați în acest incident îngrozitor este Nicolae Alexandru Iordan, liderul clanului Iordan, un individ cu antecedente violente, inclusiv o crimă comisă în anul 2020 după cum reiese din alte știri pe surse.

El și fratele său au mai fost implicați într-un caz de furt de arme în 2009, când au sustras mai multe arme de foc dintr-o unitate militară.

Acum, Nicolae Alexandru Iordan și complicele său, Petre Valentin Daniel, riscă ani grei de închisoare pentru acțiunile lor criminale.

Autoritățile continuă să investigheze acest incident din Chiajna și să aducă pe cei vinovați în fața justiției pentru a răspunde pentru faptele lor grave.