Știri pe Surse: Un tânăr din Ilfov a condus fără permis

tânăr din Ilfov a condus fără permis

Un tânăr din Ilfov în vârstă de 19 ani este sub investigație de către autoritățile din Ilfov, urmând acuzațiile de conducere fără permis și ignorarea solicitărilor polițiștilor rutieri de a opri vehiculul.

Incidentul s-a soldat cu o urmărire care a culminat cu oprirea forțată a mașinii și fuga șoferului într-o zonă împădurită, unde ulterior a fost capturat și reținut.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, evenimentele au debutat în timpul operațiunii „Blocada”, când ofițerii de poliție rutieră din Chitila au semnalat unui conducător auto pe Drumul Național Centura București (DNCB) să oprească, semnal pe care acesta l-a ignorat, continuându-și deplasarea.

Tânăr din Ilfov urmărit de poliție în Chitila, Chiajna, Bacu, Săbăreni și DN7

tânăr din Ilfov a condus fără permis

Urmărirea care a urmat s-a întins pe mai multe trasee, implicând eforturi coordonate între unitățile de poliție din Chitila, Chiajna, comunele Bacu și Săbăreni, și DN7, cu sprijinul polițiștilor din Buftea care au utilizat un dispozitiv de oprire forțată.

După oprirea vehiculului, șoferul a ales să fugă în Pădurea Râioasa, unde a fost prins de echipajul de poliție din Chitila.

Identificarea șoferului a relevat că acesta, un tânăr de 19 ani, nu deținea permis de conducere pentru niciun tip de vehicul.

Testările ulterioare pentru alcool și substanțe psihoactive au indicat rezultate negative.

În urma acestor evenimente, poliția rutieră din orașul Chitila a inițiat un dosar penal, investigându-l pe tânăr pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.