Buftea: Line-up pentru Summer Well 9-11 august 2024 | Summer Well de la Buftea

Buftea - Summerwell de la Buftea 9-11 august 2024

Festivalul Summer Well de la Buftea va avea loc în perioada 9-11 august2024 la Domeniul Știrbey, un spațiu emblematic care găzduiește evenimentul încă de la prima sa ediție. În fiecare an, peisajul muzical din România este îmbogățit de evenimente culturale de excepție, iar festivalul acesta este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate.

Istoria și natura se împletesc armonios la Buftea, orașul care va găzdui a treia ediție a festivalului Summer Well. Mai mult decât un festival, Summer Well este o invitație la conectare. O conectare cu vibrația muzicii interpretate de artiști de renume internațional și românesc, dar și o conectare cu natura, cu aerul curat și liniștea relaxantă a domeniului.

Despre Summer Well de la Buftea


În 2024, Summer Well sărbătorește 13 ani de la înființare. Festivalul va încânta participanții cu scene noi, dar și cele tradiționale, precum și instalații de artă, zone de mâncare și băutură, spații de relaxare și multe alte activități.

De-a lungul timpului, pe scena de la Buftea au urcat nume mari ale muzicii, precum The Chemical Brothers, Florence and the Machine, Placebo, Bastille, Hurts, Suede, Kasabian, Interpol sau Arctic Monkeys.

De ce merită să mergi la Summer Well?

 • O locație de poveste: Domeniul Știrbey din Buftea (județul Ilfov) creează un cadru perfect pentru festival, cu o atmosferă magică și un spațiu generos unde te poți relaxa și bucura de muzică.
 • Mai mult decât un festival: Summer Well este o experiență completă, care include instalații de artă, zone de mâncare și băutură, zone de relaxare și multe alte activități.
 • O ocazie de a descoperi muzică nouă: Pe lângă nume consacrate, Summer Well pune accent și pe artiști emergenți, oferindu-ți șansa de a descoperi talente noi și de a te bucura de muzică proaspătă.

Summer Well este o evadare din cotidian, o vacanță în lumea muzicii și a distracției. Alege să participi la festival și fă parte din această experiență unică! Nu ratați șansa de a participa la un eveniment de neuitat!

#SummerWell2024 #Buftea #Muzică #Festival #Experiență #Artă #Relaxare

Line-up-ul de excepție pentru Summer Well de la Buftea 9-11august 2024

Cu o istorie impresionantă în spate și cu un renume solid în peisajul festivalier românesc, Summerwell la Buftea aduce o serie de artiști de renume internațional.

Un line-up excepțional: Summer Well ne-a obișnuit deja cu nume mari din industria muzicală, iar ediția din 2024 nu face excepție. Printre artiștii confirmați se numără Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club, Tommy Cash, Son Mieux, Teezo Touchdown, Grandson, Lucky Love, Joker Out, Joesef, Ari Abdul, Stone, Dwells, Rareș, Lvx Machina, +SHE+ și SPP Summer Extravaganza.

Prezentare artiști Summer Well 2024

Tommy Cash: Artistul estonian cu un stil unic, ce combină muzica trap cu elemente de punk și rock. Concertele sale sunt o experiență excentrică și memorabilă.

Keane: Trupa britanică de rock alternativ, cunoscută pentru hituri precum „Somewhere Only We Know” și „Everybody’s Changing”. Keane va concerta pentru prima dată în România la Summer Well 2024.

Nothing But Thieves: Trupa britanică de indie rock, apreciată pentru energia electrizantă a concertelor live și melodii ca „Amsterdam” și „Trip Switch”.

Two Door Cinema Club: Trupa nord-irlandeză de indie rock, cunoscută pentru melodiile catchy și show-urile pline de energie. Au concertat la Summer Well în 2019, revenind în 2024 cu un nou album.

Son Mieux: Trupa olandeză de pop, apreciată pentru sound-ul cald și melodiile introspective.

Teezo Touchdown: Deși a debutat în lumea hip-hopului la începutul anilor 2010, Teezo Touchdown a cunoscut faima globală în 2021, odată cu apariția pe albumul lui Tyler, the Creator „Call Me If You Get Lost”, pe piesa „RUNITUP”.

Grandson: Grandson este un artist american de rock alternativ care a câștigat popularitate prin vocea sa puternică și mesajele sociale din muzica sa. Născut ca Jordan Benjamin, Grandson a debutat în 2016 cu single-ul „Bills”, o critică acerbă la adresa inegalității sociale.

Lucky Love: Muzica lui Lucky Love este o oglindire a complexității sale interioare, o călătorie sonoră ce combină armonios elemente de pop, rock, electronică și chanson française. Este o portavoce a diversității și al acceptării de sine, asemănător cu Freddie Mercury.

Joker Out: Joker Out este o trupă slovenă de indie-rock. A reprezentat Slovenia la Concursul Muzical Eurovision cu piesa „Carpe Diem”, luând locul 21 în marea finală.

Joesef: Joesef combină armonios influențe din genuri precum soul, pop, R&B și electropop, creând un sound unic și vibrant.

Ari Abdul: Arianna Abdul, cunoscută și ca imaginary.ari pe TikTok sau ca Ari Abdul din punct de vedere profesional, este o compozitoare și compozitoare care a ajuns la faimă după ce single-ul ei de debut „BABYDOLL” a câștigat popularitate pe TikTok.

Rareș: Rareș a obținut victoria în competiția One True Singer de pe HBO Max, demonstrând maturitate artistică și o voce versatilă. Pe lângă muzică, Rareș a explorat și actoria, interpretând unul dintre rolurile principale în filmul românesc Romina VTM.

Lvx Machina: LVX MACHINA nu este doar o trupă, ci o experiență. Cu un mix energic de muzică electronică, rap, trap și influențe etnice, ei creează un sound original ce te va face să dansezi instantaneu. Piesele lor, precum „GOLAN de LVX” și „HELLO HOLLA”, au cucerit topurile radio din România, demonstrând popularitatea lor incontestabilă.

+SHE+: +SHE+ este un proiect muzical electro-dark-sexy creat de Corina Șucarov, o artistă din România. Muzica sa combină armonios elemente electronice cu influențe din synthpop, darkwave și EBM, creând un sound original și captivant.

SPP Summer Extravaganza: Un proiect special al festivalului Summer Well, care va include o serie de artiști români talentați din diverse genuri muzicale.

Summer Well 2024 promite o ediție memorabilă cu o varietate de artiști talentați din toate colțurile lumii. Alege artiștii tăi preferați și pregătește-te pentru o experiență muzicală de neuitat!

  Acești artiști sunt doar câțiva dintre cei care vor face din Summer Well la Buftea un festival de neuitat. În plus față de capetele de afiș, vor fi și numeroși artiști locali și internaționali, acoperind o gamă largă de genuri muzicale, de la indie și rock, până la electronic și pop.

  Cât costă un bilet la festivalul Summer Well de la Buftea 9-11 august 2024?

  Pentru a achiziționa bilete la Summer Well de la Buftea, care va avea loc între 9 și 11 august 2024, puteți accesa site-ul oficial al festivalului sau partenerii autorizați pentru vânzarea acestora. De obicei, biletele sunt disponibile pentru achiziționare online și pot fi cumpărate direct de pe site-ul evenimentului sau de pe platforme specializate în vânzarea de bilete pentru festivaluri.

  Pe lângă muzică, festivalul va oferi:

  • Zone de artă
  • Zone de mâncare și băutură
  • Zone de relaxare
  • Multe alte activități

  Biletele pentru Summer Well 2024 sunt deja disponibile pe site-ul festivalului.

  Prețurile biletelor:

  • Abonament 3 zile: 375 lei + taxe
  • Bilet 1 zi: 225 lei + taxe

  Nu ratați șansa de a participa la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România!

  Date de contact Summer Well