Știri Chitila: Un agent de pază a murit în Ilfov după ce a fost prins între o rampă și o semiremorcă

Știri Chitila Un agent de pază a murit în Ilfov

Sâmbătă 21 martie 2024 un agent de pază a murit în Ilfov după ce a fost prins între o rampă și o semiremorcă la o firmă de curierat.

Un tragic incident a avut loc la o firmă de curierat din județul Ilfov, în care un agent de pază în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața după ce a fost prins între o rampă de încărcare/descărcare și o semiremorcă, transmite News.ro.

Echipajele medicale nu au putut salva viața agentului de pază

Evenimentul a fost raportat poliției orașului Chitila în seara zilei de 21 martie, în jurul orei 22:28. Potrivit informațiilor preliminare, agentul de pază desfășura activități de supraveghere în incinta unei societăți comerciale la aceeași dată, în jurul orei 22:00, când a fost surprins între rampa de încărcare/descărcare și o semiremorcă staționată.

Echipajele medicale au intervenit imediat pentru a încerca resuscitarea bărbatului, însă, din păcate, acesta a fost declarat decedat pe loc.

Știri Chitila: Accidente de muncă tot mai dese

Știrile din Chitila sunt pline de tragedii legate de accidentele de muncă. Acest incident ne reamintește de importanța respectării normelor de securitate în muncă și a instruirii adecvate a personalului.

O anchetă amplă a fost declanșată de către autoritățile locale din Chitila după moartea tragică a agentului de pază, surprins între o rampă de încărcare/descărcare și o semiremorcă la o firmă de curierat din județul Ilfov.

Echipe de inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, alături de polițiști și criminaliști, s-au aflat la locul tragediei pentru a reconstitui firul evenimentelor și a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Obiectivul principal al anchetei este de a determina:

  • Respectarea normelor de securitate în muncă de către firmă și de către agentul de pază.
  • Eventualele deficiențe care ar fi putut contribui la producerea accidentului.
  • Responsabilitățile ce revin fiecărei părți implicate.

Dosarul deschis de polițiștii din Chitila vizează posibilele infracțiuni de nerespectare a măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, precum și de ucidere din culpă.